NYÍRPALOTA 97-103 TÁRSASHÁZ INFORMÁCIÓS OLDAL

TÁJÉKOZTATÁS HÍREK ESEMÉNYEK

 

HÍREK

 

Részletek hetente a Házirendből.

Egyre több lakást adnak bérbe.
Lakók jönnek, mennek.
Kényük kedvük szerint végzik a lakásátalakítást, fúrnak éjjel-nappal, hétvégén, ünnepnap, pl. karácsonykor. Emeleti ablakon dobálják ki az elszállítandó selejtes holmikat.
Eszükbe sem jut a Házirendet betartani, nem is tudják, hogy van ilyen.
Mielőtt társasházba költöznek, tájékozódjanak a társasházi szabályokról, a társasházkezelőtől kérjenek Házirendről másolatot.

CSENDRENDELET

Zajos tevékenységet folytatni, (falfúrás, felújítás, hangoskodás, stb.) vasárnap és ünnepnapokon TILOS ! Egyéb mindennapos tevékenységgel kapcsolatos munkák végezhetők:

hétköznap: 9 órától 13 óráig, - 15 órától 19 óráig,

szombaton: 9 órától 13 óráig.

 

 

Az szvb elnök szerint nincs szükség kamerára, mert itt nincs bűnözés. 1 éve az egyik bérbe adott lakásban drogdillert fülelt le a rendőrség. Gyakran megrongálják a bejárati kapuk üvegeit. Volt néhány alkalommal lakásbetörés. Az szvb elnök unokáját kísérgette, mert félt elmenni a folyósón heverő hajléktalan mellett. Legutóbb ellopták a 4 lépcsőház fsz.i tárolókból a vízórákat. Akkor mi ez szvb elnök elvtárs?

 

Rendőrök kopogtattak a lakásaink ajtaján. Fényképet mutatva érdeklődtek, láttuk e a fotón lévő férfit. Még aznap elfogták kerületünkben ezt a gyilkosság vádjával körözött férfit. Már annyi és annyi esemény támasztja alá, hogy szükség lenne kamerarendszer felszerelésére.

 

Dec. 23-n, már sokadik alkalommal az idén, leállt a fűtés a 103/53 nm-es lakások északi odali szobákban.

 

Pofátlanság netovábbja... Dec. 5-n, kedden a 101. sz.lépcsőház egy II. emeleti lakásban ablakcserét végeztek. A régi ablakot és minden hulladékot az ablakból dobálták le. Tulajdonosok és a gondnok figyelmeztetése ellenére is tovább folytatták. Pofátlanság, hogy az ideköltöző bérlők és mekkmesterek fittyet hánynak a házirendre, figyelmeztetésre! Ezt eredményezi, hogy a háznak nincs gazdája! A th.kezelőnek miinden új beköltözőnek házirendet kellene a kezébe nyomni és felhívni figyelmét a betartására. 

https://drive.google.com/open?id=1WVaoRWJhQsAzKWZZ2LxDJMwAk2V4J2Bc

 

 

Dec. 5-n, kedden a földszinti szeméttárolókban lévő vízórákat lelopták a vezetékekről. Rendőri helyszínelést végeztek.

 

Még mindig nem kaptak tájékoztatást a tulajdonosok az elvégzett totál tetőszigetelésről. A társasházkezelő rajta ül az információn. Egy 8 milliós kiadásnál ez törvényszerű lenne. Az SZVB is hallgat. 2017.11.23. 

 

Miért is? A társasházkezelő indoklás nélkül felmondott a liftszerelőnek. Ez nagyon rossz intézkedés volt! A liftszerelő kiváló szakember, OTIS munkatárs. Az épületben lakik, évtizedek óta felügyeli a liftet, havi átalánydíjas szerződés keretében javította, akár szombat-vasárnap, ünnepnap is, 1 órán belül. Korrekt lift felújítási tervet is benyújtott évekkel ezelőtt, amit az íróasztalfiókba söpörtek.

 

Jövőre indulhat a várva várt panelprogram?

https://www.hazforum.hu/jovore-indulhat-varva-vart-panelprogram/

 

2017.08.07-21. között a fütésrendszert leürítik. radiátorcserét ez idő alatt végezhetik. (Forrás: faliújság)

 

2017.07.24-n, hétfőn 09:11:00 óra között rovarmentesítést végez a közös helyiségekben az Abatotox Kft. Lakások rovarmentesítését is lehet igényelni, 2500 Ft/lakás. Megrendelni a +36209342774, vagy a +3613383737 telefonos elérhetőségeken lehet. (Forrás: faliújság)

 

2017.07.18. kedd  Kezdődik a Tetőszigetelés

 

Június 11-n, kedden 07:50 órakor a  kukáskocsi nem vitte el a szemetet, mert a tartályok nem voltak kikészítve! Hangos dudálással továbbment a gyűjtőautó! Sokan felijedtek, jelezték.

 

Egy Sárfű utcai társasház 2017. tavaszi rendkívüli közgyűlésen 51%-os tulajdonosi részvétellel leváltották a Palota Holding Zrt. társasház kezelőjét. Nem voltak megelégedve munkájával. Honlapjukat áttekinthetik, hogy náluk, hogy megy: www.tarsashazunkert.hu  

 

Az egyik Nyírpalota utcai 10 emeletes társasház viszont sikertelen kísérletet tett szintén a Palota Holding Zrt. társasházkezelőjének leváltására.

 

2017. július közepén kezdik el a tető szigetelését társasházunkban, állítólag. 

 

A tavaszi nagytakarítás a 97-99 lépcsőházakban el lett végezve 2017. márciusában.  A 101- 103 lépcsőházakban a tavaszi nagytakarítást azóta sem végezte el az újonnan kinevezett gondnok-takarító.

 

Az OTP Társasházi Pályázat 2017. 2017. június 18-n lezárult. Sajnos, a társasházkezelőnk az idén sem nyújtott be pályázatot, pedig jól jött volna a tetőszigeteléshez. Akár kamatmentes hitelt is igényelhetett volna.

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 48
Tegnapi: 40
Heti: 153
Havi: 771
Össz.: 6 670

Látogatottság növelés
Oldal: HÍREK
NYÍRPALOTA 97-103 TÁRSASHÁZ INFORMÁCIÓS OLDAL - © 2008 - 2018 - ujpalotan.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »